FESTLOKALET VOGNMAGASINET

FESTLOKALET "VOGNMAGASINET"

Vognmagasinet, som er opført i midten af 1800-tallet, blev oprindeligt brugt til at opbevare godsets hestevogne når de ikke var i brug.
Den charmerende bygning gennemgik i 2021-2022 en større renovering og står i dag som et smukt og funktionelt festlokale. De gamle porte til garagerne, er nu forvandlet til store vinduer hvorfra man har udsigt til Vedbygaard og den omkransende voldgrav. Indendørs, er de oprindelige loftsbjælker og stolper bevaret og skaber sammen med de store lysekroner en hyggelig og rustik ramme om jeres arrangement. Fra lokalet er der udgang til en dejlig stor sydvendt terrasse, hvor man i de varmere måneder, kan nyde et glas vin eller spise sin middag. Parkering er muligt på de to p-pladser foran Vognmagasinet.

Leje Af Lokalet

Vognmagasinet kan rumme omkring 80 siddende gæster og er derfor velegnet til alt fra bryllupper og konfirmationer til mindre koncerter og firmaarrangementer. Ønsker man at leje stedet til koncerter, foredrag eller lignende, kan der opstilles stolerækker i lokalet til 120 siddende gæster. Lokalet kan kun lejes i forbindelse med bestilling af mad fra én af vores samarbejdspartnere. Dvs. at maden bliver leveret af én af de restauratører, som vi samarbejder med og som ligeledes vil stå for servering, oprydning og slutrengøring. Vi samarbejder i dag med to dygtige restauratører, som kan tilbyde forskellige løsninger til jeres gastronomiske ønsker. Venligst tag direkte kontakt til Mike eller Lars for at høre hvad de kan tilbyde, og hvorvidt de er ledige på den pågældende dato:

Mike Ancker Jørgensen, Greenfield Diner Transportable:
info@greenfield.dk
‍Tlf.: +45 20 62 62 27
Lars Mortensen, Restaurant Støvlet Katrines Hus:
‍reservation@stovletkatrineshus.dk
Tlf.: +45 57 83 50 80

PRISER

OBS! Ved reservering af Vognmagasinet, opkræves et depositum på DKK 5.000, som modregnes det endelige faktureringsbeløb. Depositummet tilbagebetales efter arrangementet er afviklet.
Følgende priser er kun for selve lejen af lokalet og inkluderer ikke mad. Der pålægges endvidere et gebyr på DKK1.000 til slutrengøring oveni lejen.
Leje af Vognmagasinet:
‍Weekend- og helligdage: DKK 15.000
‍Tidspunktet aftales med restauratøren.
Hverdage: DKK 5.000-10.000
Prisen fastsættes efter antal gæster og aftales med restauratøren.
Ved særlige ønsker, venligst kontakt Mike eller Lars.

Inkluderet i prisen:
Forbrug (vand, varme og el)
10 runde borde (Diam. 150 x 150 cm)
3 buffet-/gaveborde
Stole til 80 personer
Service til 80 personer
10 glasvaser

Kalender
Ønsker De at leje Vognmagasinet, kan De klikke her for at se, hvorvidt Vognmagasinet er ledigt på den pågældende dato.
Scroll to Top