Jagt

Jagt på Vedbygaard Gods

Området omkring Vedbygaard Gods danner rammerne for et yderst velset jagtterræn. Det smukke kuperede terræn byder på jagtoplevelser af højeste kvalitet. Vi udlejer attraktive jagtarealer samt dagjagter på ænder og fasaner. Jagt på Vedbygaard Gods vil indebære en rig naturoplevelse samt fasaner og ænder, hvor vi leverer fugle, der vil udfordre vores gæster, men samtidig forsøger at ramme deres niveau.

Attraktiv ande- og fasanjagt
I området omkring Vedbygaard Gods råder godsets eget jagtvæsen over et terræn på 850 ha.

Årets jagter sælges efter henvendelse til jagtvæsenet ved interesse, hvor det vil være muligt at sammensætte den type jagt du ønsker.

Al henvendelse vedrørende jagt –
Kontakt Herregårdsjæger og Vildtforvalter Anders Elgaard Thorsager på email: Anders@vedbygaard.dk / telefonnummer: 22 28 56 05.

Dagjagter

Vedbygaards udleje af dagjagter på både fasaner og ænder om efteråret betyder, at der er gode muligheder for ekstraordinære dage for et jagtselskab. Det professionelle jagtvæsen har indgående kendskab til områdets muligheder, og det smukke kuperede terræn byder på jagtoplevelser af højeste kvalitet.

Ved afholdelse af dagsjagter vil godsets jagtvæsen sørge for at jagtdagen bliver skræddersyet efter gæsternes ønske. Dette indebærer forplejning af højeste service, en hyggelig atmosfære og en professionel drevet jagtdag.

Jagtvæsenet

Jagtvæsenet består af skytten og en elev, som varetager og forvalter jagten. Hvilket betyder, at der drives jagt og foretages vildtpleje på en sådan måde, at der opretholdes en sund og bæredygtig bestand af de jagtbare og ikke jagtbare vildtarter. Ved natur, biotop og vildtpleje tilstræbes det at opretholde det naturlige dyreliv samt udsatte fugle.

Området

Vedbygaard Gods ligger op ad den lille by Ruds Vedby. Det er nemt at komme til Vedbygaard Gods, og det gør også jagten attraktiv for jægere, der ikke nødvendigvis er bosiddende i lokalområdet. Godset ligger blot 20 minutters kørsel fra både Sorø og Slagelse og blot en time fra både København og Odense.

Jagtterrænet

Det naturrige område består af mindre og større søer, skovarealer, højtliggende remiser og levende hegn, der danner rammerne for et mangfoldigt dyreliv. Jagtterrænet bliver forvaltet på bedste vis, og der tages hensyn til det rige dyreliv, hvoraf der både er råvildt, dåvildt og kronvildt, men også en stor bestand af trækfugle, der kommer fra Tissø.